Portada » Departament Legal

SERVEI JURÍDIC-MERCANTIL

El nostre equip especialitzat en Dret Mercantil s’ocuparà de que la seva empresa estigui ben assessorada, compleixi amb la legalitat vigent i pugui aprofitar les oportunitats de creixement i reestructuració empresarial. 

També, podrem defensar-lo en els conflictes i discrepàncies que sorgeixin amb els seus clients, proveïdors i altres operadors del mercat.

El tracte directe, immediat i personal dels nostres professionals serà la garantia davant de qualsevol gestió que pugui afectar la seva empresa, protegint els seus interessos i resolent qualsevol tema en l’aplicació de la normativa comunitària, nacional o internacional.

SERVEI JURÍDIC-LABORAL

Assessorament jurídic i assistència tècnica professional en defensa dels interessos de l’empresa, en tots els plets i contenciosos relacionats amb l’àmbit laboral davant jutjats socials, contenciosos o administratius (acomiadaments, sancions, expedients de regulació d’ocupació, reclamacions de tresoreria, etc.)

SERVEI PROTECCIÓ DE DADES I NOVES TECNOLOGIES

A través de personal especialitzat, es podrà sentir segur protegint la informació davant de qualsevol pèrdua o corrupció d’informació.

Sentirà el nostre suport en la gestió de la seva informació i estratègia que triï. El nostre objectiu, és que el client pugui treballar amb la confiança que li proporcionem.