ADADE Barcelona  és una consultora amb més de 30 anys d’experiència ubicada al cor de Barcelona. El nostre objectiu és facilitar la vida laboral dels nostres clients, oferint assessorament d’una manera òptima.

Us oferim tot el nostre menú de serveis per adaptar-lo a les necessitats de la vostra empresa i maximitzar els vostres beneficis. Analitzem i estudiem la vostra situació per donar-vos la millor solució. Treballem al vostre costat perquè gaudiu del vostre negoci.ELS NOSTRES SERVEIS:

Ja està disponible la revista número 64 del grup ADADE / E-Consulting.

Feu clic a la imatge per conèixer les últimes novetats del sector i les empreses, juntament amb les opinions dels nostres experts.


FORMULARI DE CONTACTE

Escriu-nos també a les nostres xarxes socials

    “En nombre de la empresa tratamos la información que nos facilita con el fin de prestarles el servicio solicitado y realizar la facturación de éste. Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la relación comercial o durante los años necesarios para cumplir con las obligaciones legales. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en ADADE BARCELONA S.L. estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios.